Selecteer een pagina

Doe de test drive

8 februari 2017

test drive

We schreven al eerder: Nextcloud 11 is sneller, safer en schaalbaarder. Wilt u dit zelf ervaren? Doe vandaag nog een test drive! In onze speciale testmodule wordt speciaal voor u een eigen, tijdelijke, Nextcloud-instantie gecreëerd. Doe ermee wat u wilt en ervaar de ongekende snelheid en mogelijkheden van Nextcloud. Dus surf naar https://www.sendin.nl/nextcloud/#demo.

Nextcloud 11

Nextcloud vormt het fundament van onze dienstverlening. Het biedt het comfort en gebruiksgemak van consumentenoplossingen, zoals Dropbox en Google Drive, maar heeft de beveiliging, privacy en controlemogelijkheden die in een professionele omgeving nodig zijn. Vandaar dat Sendin B.V. de eerste officiële Nextcloud-provider in Nederland is.

Snelheid

De database wordt wel 80% minder vaak aangesproken, terwijl wijzigingen van mappen en bestanden 60% sneller worden gecontroleerd. Zelfs de overdracht van kleine bestanden gaat ongeveer 60% sneller dan voorheen.

Schaalbaarheid voor het zware werk

Nextcloud 11 meer resources vrij, waardoor nog meer gebruikers tegelijkertijd van dezelfde Nextcloud-instantie gebruik kunnen maken. En tussen de regels door verklappen alvast iets: in Nextcloud 12 hebben we het dan over 10 miljoen gebruikers en meer ! Nextcloud is dus geschikt voor de individuele gebruiker, maar ook voor het zwaardere werk.

Uw test drive

U kunt alle mogelijkheden van Nextcloud onbeperkt testen. We noemen er een paar:

Snelheid

Merk hoe snel u bestanden kunt uploaden en hoe snel Nextcloud reageert.

Apps

U kunt eenvoudig alle beschikbare apps toevoegen en uitproberen.

Sharen

Eenvoudig mappen en bestanden delen met  anderen, ook als die Nextcloud niet gebruiken.

Collabora Online

Upload eens een Microsoft Office-bestand en merk hoe makkelijk u het online kunt bewerken.

Versiebeheer

Ontdek hoe u snel kun teruggaan naar een vorige versie van een document.

Nog veel meer

Nextcloud heeft teveel mogelijkheden om op te noemen. Ontdek ze snel!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Nextcloud en wat Sendin voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 073 – 623 55 42. Of stuur een e-mail naar info@sendin.nl.

test drive
Share This