Selecteer een pagina

Benader, deel en bescherm uw bestanden, agenda’s, contacten, communicatie en nog veel meer. Waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.
Nextcloud, een veilige plek voor al uw gegevens.

Meer weten

Nextcloud, een veilige plek voor al uw data.

Nextcloud biedt het comfort en gebruiksgemak van consumentenoplossingen zoals Dropbox en Google Drive,
maar heeft de beveiliging, privacy en controlemogelijkheden die in een professionele omgeving nodig zijn.

privacy

Privacy

Hou uw data privé en veilig. Deel uw data alleen met diegenen die u kiest en niemand anders.

community

Community

Benut de constante verbeteringen verzorgd door een bloeiende en transparante open source community. Geen lockins of paywalls.

enterprise

Enterprise

Bescherm en beheer de data en communicatie in uw bedrijf of organisatie, groot of klein.

Perfect voor op kantoor en thuis

Gebruikt de tools die u al kent om toegang tot uw bestanden te krijgen, ongeacht op welk apparaat of platform ze staan. Afbeeldingen, foto’s, video’s, documenten, contacten en gesprekken – ze zijn overal beschikbaar waar u ze nodig heeft – of ze nu op uw harde schijf staan of in de Cloud.

Nextcloud proberenNextcloud vergelijken

Introductie Nextcloud 12

Communication and Collaboration

Communiceren, co-creëren en delen, daar draait het in Nextcloud 12 om. Tools voor communicatie en samenwerking worden samengebracht in een krachtig platform. Nextcloud 12 heeft krachtige apps voor agendabeheer, contacten en e-mail. Er zijn apps voor chat, taakbeheer, planning, notities en nog veel meer.
Met Nextcloud 12 wordt bestandssynchronisatie naar het volgende level gebracht. U kunt op een avatar klikken en gelijk een e-mail versturen, een gesprek beginnen of zelfs een videoconference met behulp van WebRTC starten. Op het scherm is dat zodanig georganiseerd dat u tegelijkertijd een bestand kunt aanpassen of delen.

Online Office-omgeving

Nextcloud kan zelfs worden uitgebreid met een complete online Office-omgeving. U kunt teksten, spreadsheets en presentaties maken waar en wanneer u wilt. U kunt uw documenten opslaan in alle gangbare bestandsformaten: DOC, DOCX, PPT, PPTX, XLS, XLSX, ODF en nog veel meer. Verder zijn er uitgekiende mogelijkheden om met meerdere personen tegelijk aan een document te werken.

Global Scale

Met de in Nextcloud 12 geïntroduceerde Global Scale wordt de schaalbaarheid een enorme boost gegeven. Dankzij Global Scale wordt het mogelijk om op te schalen naar honderden miljoenen gebruikers. De mogelijkheden zijn daarmee ongekend.
Hoe het precies werkt ziet u in het filmpje hiernaast.