Selecteer een pagina

Private NextCloud

De Private NextCloud oplossing is de veiligste oplossing voor werken in de cloud. Met 200 GB aan opslagruimte per gebruiker is er voldoende ruimte om bestanden op te slaan en te delen. Onbeperkt dataverkeer zorgt voor een constante snelheid in het uploaden, downloaden en het bewerken van bestanden.

Private NextCloud zorgt voor een optimaal veilige opslag in de cloud door de encryptie van uw bestanden. Met vier keer per dag een back-up naar een externe locatie in Nederland en een redundant ingericht serverpark, staan uw bestanden altijd veilig. Omdat er meerdere back-ups per dag worden gemaakt, heeft u altijd de meest recente versie van uw bestanden beschikbaar. Hiermee wordt het mogelijke verlies van bestanden geminimaliseerd.

Shared NextCloud

De Shared Cloud Oplossing van NextCloud biedt andere mogelijkheden dan de Private NextCloud oplossing. Met 100 GB aan opslag en een onbeperkt aantal gebruikers, is het echter ook een prima oplossing voor het online opslaan van een beperkter aantal documenten.

Uiteraard staan uw bestanden ook met NextCloud Shared Cloud veilig opgeslagen op een externe locatie in Nederland. Een keer per dag wordt er een back-up gemaakt. Hierdoor heeft u altijd een recente versie van uw bestanden tot uw beschikking.

Shared NextCloud is de beste en veiligste oplossing in online opslag van bestanden. Met genoeg opslag en een topbeveiliging van mijn gegevens en bestanden, weet ik zeker dat ik veilig online kan werken! Hier worden mijn gegevens niet gebruikt voor analysedoeleinden en daar voel ik me prettig bij!

Telefonische support

Telefonische support is altijd inbegrepen bij de cloudoplossingen van NextCloud, ongeacht welke oplossing u kiest. U kunt de helpdesk dagelijks bereiken tussen 09:00 en 17:00 op telefoonnummer 073 – 623 55 42

Cloudoplossingen op maat

Naast de licenties voor Private NextCloud en Shared NextCloud zijn er andere oplossingen mogelijk. Deze oplossingen worden op maat gemaakt en naar uw wensen ingericht. Mogelijkheden zijn een eigen omgeving op onze NextCloud Servers of een installatie op uw eigen interne omgeving.

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om samen naar de passende oplossing te zoeken.

Contact

Graag direct iemand aan de telefoon? Geen probleem, bel onderstaand nummer of stuur ons even een mailtje.

+31 (0) 73- 623 55 42
info@sendin.nl