Selecteer een pagina

Spreedbox

Hyper secure videoconferencing
Hyper secure bestandsoverdracht
Spreedbox, “The Cloud in a Box”

Meer weten

Spreedbox, ‘The Cloud in a Box’

Herontdek videochat, messaging en bestandsuitwisseling. Beveilig en controleer uw eigen data. Met de Spreedbox heeft u uw eigen online service voor audio- en videoconferencing, berichtgeving, vergaderingen en bestandsuitwisseling. In combinatie met de built-in Nextcloud-server is sprake van een unieke set features.
Benut alle voordelen van de Cloud zonder uw privacy op te geven!

Behoudt uw privacy

Veel organisaties gebruiken online diensten zoals Google, Skype, WhatsApp, WebEx, GoToMeeting en BlueJeans voor communicatie en bestandsuitwis-seling. Maar waar blijven de gegevens? Wie heeft er toegang tot vertrouwelijke gesprekken, bestanden, video’s en persoonlijke contacten? Vaak ontbreken adequate service en afspraken over privacy en eigendom van data. De Spreedbox slaat uw bestanden op in het eigen flashgeheugen. Uw data wordt daarbij versleuteld.

Nextcloud voorgeïnstalleerd

Op iedere Spreedbox is ook Nextcloud geïnstalleerd. Daarmee heeft u het comfort en gebruiksgemak van consumentenoplossingen zoals Dropbox en Google Drive, maar de beveiliging, privacy en controlemogelijkheden die in een professionele omgeving nodig zijn.

Military grade security

U blijft eigenaar van uw data. Vanwege de hoogste maatstaven voor controle en beveiliging kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens vertrouwelijk blijven. Uw gevoelige informatie wordt beschermt door gebruik te maken van goed toegepaste veilige en efficiënte algoritmes, een hardwarematige True Random Number Generator (TRNG), een high speed ARM quad-core CPU en uitmuntende cryptografische eigenschappen.
› Meer over security.

Maar één nodig

Met één box kunt u een veilig gesprek voeren met 6 personen per sessie. Er kunnen 10 groepssessies tegelijk worden gehouden, elk met 6 deelnemers. Dit is een overweldigend aantal gesprekken. Maar liefst 60 mensen tegelijk – allemaal met slechts één enkele Spreedbox!

Design is not just what it looks like and feels like.
Design is how it works.
– Steve Jobs

Introductieprijzen

Prijzen zijn excl. BTW. U kunt de Spreedbox overal en altijd gebruiken. Daarvoor bent u geen extra (abonnements)kosten verschuldigd.

Heeft u hulp nodig bij de installatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Op al onze aanbiedingen en transacties betreffende de Spreedbox zijn onze Algemene Voorwaarden toepasselijk (gedeponeerd bij  KvK 10 mei 2017).

Video, introductie Speedbox

The most private video chat and file exchange

Belangstelling voor de Spreedbox?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Het verplicht u uiteraard tot niks!