Werken in de Cloud
met een down to earth aanpak.

Over ons

Sendin is in 2011 begonnen als leverancier van een systeem voor papierloos vergaderen.
En hoewel veel van onze klanten onze systemen nog steeds voor papierloos vergaderen inzetten hebben we inmiddels een mooie productlijn samengesteld waarmee we veilig werken in de Cloud voor iedereen bereikbaar en compleet maken.

Renée Coomans

support en testing

Renée is tester en maakt onze software graag stuk, ze kan zich als geen ander verplaatsen in de eindgebruiker. Ook levert ze support op onze applicaties, want wij staan altijd voor u klaar.

Carin Heutinck

tekstschijver

Carin is tekstschrijver en schrijft onder andere de blogartikelen op onze website. Ze heeft een eigen bedrijf ‘Heutinck tekst & advies’. Geen berg is te hoog voor haar. In haar vrije tijd loopt ze bijvoorbeeld de Jungfrau-marathon.

Maarten Kooij

lead developer

Maarten is een veelzijdig man: lead developer, (escalatie)programmeur en toneelspeler bij Toneelgroep ROOD. Maarten is niet alleen een meester in programmeren, maar ook meesterchef in eigen keuken.

Rob Mulder

creatief directeur

Achtergrond in de reclame, creatieve ontwerper met oog voor detail. Rob streeft naar maximaal rendement voor uw organisatie. Als kunstliefhebber verbonden aan Stichting Verborgen Kunst.

Arno Nijhof

projectmanager

Met zijn roots in de grafische industrie en zijn voorliefde voor procesoptimalisatie is hij een project manager pur sang. Arno is actief betrokken bij Scouting en dol op het koken van de lekkerste gerechten.

Jaap van Otterdijk

lead developer

Een ervaren programmeur met een kritische blik die denkt in oplossingen. Alles is mogelijk, maar moet je ook altijd alles willen. Jaap staat nu voor een nieuwe uitdaging, hij is namelijk vader geworden!

Jan Veldman

sales manager

Jan is onze sales manager. Hij is recht door zee en gaat voor lange termijn relaties met tevreden klanten. In zijn vrije tijd draait alles om sport en staat hij zelf graag op het ijs als ijshockeyer.
Met zijn bedrijf MaxxSupport ondersteunt hij ook andere bedrijven.

Erik van Velzen

developer

Naast zijn werk heeft Erik veel verschillende interesses. Hij is onder andere geïnteresseerd in cryptografie, astronomie en kookt graag gerechten uit de mediterraanse of oosterse keuken, zoals maglobeh.

Mark Willemen

technisch directeur

Dé spin in het web van vraag en antwoord. Creëert chemie, doorziet klantvraag en vertaalt dit naar innovatieve concepten. Trotse vader van twee dochters die denken dat Mark de Ninjaschool heeft gedaan.

Koen Willems

directeur

Verdiende zijn sporen op het terrein van toegankelijk internet als co-auteur van Webrichtlijnen 2 en voorzitter van de Normcommissie van de Stichting Drempelvrij. Hij is actief lid van Fronteers.nl.

Sendin B.V.

Adres- en contactgegevens

Sendin B.V.
Veemarktkade 8 – ruimte 4251
5222 AE  ‘s-Hertogenbosch

T: 073 – 623 55 42
E: info@sendin.nl

KvK ‘s-Hertogenbosch: 58556931
BTW-nummer: NL853088111B01