Selecteer een pagina

Win het nieuwste boek van Brenno de Winter

1 januari 2017

Onder alle volgers van onze pagina op Linkedin verloten we op 1 februari, 1 maart en 1 april 2017 steeds een speciaal voor ons gesigneerd exemplaar van het boek ‘Digitale stormvloed’ van Brenno de Winter. Een boek dat beslist de moeite waard is om te lezen!
Dus hoe sneller u zich aanmeldt als volger van onze pagina, hoe groter de kans dat we u een uniek exemplaar van dit prachtige boek kunnen toesturen.

Over het boek

De technologische ontwikkelingen komen als een stormvloed op ons af. De eindeloze opslag van gegevens, reusachtige rekenkracht, big data, kunstmatige intelligentie, robotisering, 3D-printers en de blockchain veranderen onze wereld fundamenteel. De mogelijkheden van de technologie zijn geweldig, maar hoe zit het met de keerzijde? Worden mensen overvleugeld door technologie? Is er straks nog werk? Kunnen bedrijven de veranderingen bijbenen? Staat de mens nog centraal en hebben bestuurders en politici de juiste kwesties op het netvlies?

Al deze vragen staan centraal in de zoektocht hoe we het industriële denken los moeten laten om zo de realiteit van het informatietijdperk te accepteren. In dit boek schetst ICT-analist Brenno de Winter hoe technologie de mensen heeft overvallen met de kracht van een stormvloed. Ook deelt hij zijn inspirerende visie over trends en ontwikkelingen, waarmee bedrijven en overheden in de komende jaren rekening kunnen en zelfs moeten houden. Immers, in de historie van de mensheid is geen enkele ontwikkeling zó snel gegaan.

Cover van het boek Digitale Stormvloed van Brenno de Winter met tekening van de zinkende Titanic

Bestuurders van overheden en bedrijven moeten allemaal Brenno lezen! Zijn boek laat niet alleen zien hoe ze met het internet kansen kunnen creëren, maar ook hoe ze zich goed moeten voorbereiden op cybercrime en zorgdragen voor de rechten (privacy) van burgers. Maar ook voor het onderwijs moet dit boek verplichte literatuur worden.

› Prof. dr. Willem Vermeend, internetondernemer en special FinTech gezant van de ministeries van Financiën en Economische zaken.

Brenno de Winrter gezeten op de voorplecht van een motorkruiser.

Over Brenno de Winter

Brenno de Winter (1971) is een bevlogen expert op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en de ontwikkeling van de informatiemaatschappij. Hij schreef diverse boeken, is een veelgevraagd spreker, trainer en dagvoorzitter. Van zijn hand verschenen eerder boeken als ‘De Rode Hack’, ‘Privacy in het internettijdperk’ en ‘Open Kaart’.

Share This